Wadokarate - Hírek
Magyar English

Hírek

2012. június 1-3. - Irvine, Skócia

4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság

Örömmel jelentjük a WUKF irvinei felnőtt Európa bajnokságáról, hogy a magyar csapat négy bronz- és egy arany éremmel tért haza.

A versenyen 22 ország 38 szervezetének több mint 400 versenyzője versengett az Európa-bajnoki címekért. Minden résztvevő szerint ez volt az eddigi legkeményebb EB. Továbbra is a kumite az a versenyszám, amiben leginkább fel kell zárkóznunk az élvonalhoz. Az elmúlt évben több új, ponterős szövetség érkezett a WKF mezőnyből, így egyre nehezebb érmet szerezni.

Érmeseink

Dr. Kresz Judit - 1. helyezés - kata
Asztalos Anett - 3. helyezés - kumite
Pénzes Tamás - 3. helyezés - kata (Felnőtt)
Sipos István - 3. helyezés - kata (Vetarán A)
Gyüre Péter - 3. helyezés - kata (Veterán B)


Sipos István és Gyüre Péter veterán versenyszámban rajtolt, de meg kell említeni, hogy erős ren-go-kai mezőnyben szereztek érmet.

Az EB megnyitóján mesterünk Shibamori Kando Shihan ünnepélyes keretek között átvehette a World Union of Karate-do Federations (WUKF) 9. danos diplomáját. Osvaldo M. de Oliveira elnök ezzel ismerte el a Shihan oktatói munkáját.

Képek:


4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság 4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság 4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság

4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság 4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság

4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság

4. WUKF Felnőtt Európa Bajnokság

Magyar csapat (balról): Pénzes Tamás, Nagy Dávid, Rostás Tibor, Asztalos Anett, Bodnár Enikő, Kárpáti Zoltán, Dr. Kresz Judit, Sipos István, Binder Péter (guggol)